0614799594 my.lohues@ziggo.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Samenwerking

Omdat ‘alleen ook maar alleen’ is en om cliënten een zo goed mogelijk zorgaanbod te bieden, participeren we in een aantal samenwerkingsverbanden die hieronder genoemd worden.

ATB therapie in Hilversum

ATB therapie is oorspronkelijk opgezet door Astrid Tuin. Zij heeft altijd de samenwerking met andere hulpverleners gezocht. Sinds 2013 werk ik met andere solo-praktijken binnen ATB samen. Samen staan we sterk en kunnen we meer kwaliteit bieden. Wij werken samen met diverse disciplines: Psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, een klinisch-psycholoog, een psychiater, een coach en een seksuoloog.

Stichting Casa Cura (huisartsenpraktijken) in Hilversum

Omdat communicatie nou eenmaal een stuk makkelijker wordt als je elkaar vaker ziet, worden er regelmatig (in)formele bijeenkomsten georganiseerd waar veel onderwerpen besproken kunnen worden.
Verwijsprocedures, afspraken rondom communicatie zijn schriftelijk vastgelegd en zowel door de huisartsen als psychologen en psychotherapeuten ondertekend.

GEZ Hilversum

Stichting Casa Cura stelt zich ten doel het stimuleren, faciliteren en ondersteunen van geïntegreerde eerstelijnszorg voor de bewoners van de wijken in de postcode gebieden 1211 t/m 1217, met uitzondering van de wijk Kerkelanden, en ingeschreven in het gezondheidscentrum Casa Cura. Wij willen daarbij aanspreekbaar zijn voor de eerstelijnszorg.
De inzet is om, daar waar mogelijk, de samenwerking tussen de verschillende zorgverleners nog meer te structureren en te verbeteren.
Andere disciplines (waaronder ook ATB psychologen en psychotherapeuten) verbonden aan het samenwerkingsverband door middel van samenwerkingsovereenkomsten met deze stichting. Disciplines en hun medewerkers zullen worden betrokken bij de organisatie door middel van periodieke communicatie, deelname aan werkgroepen e.d.

PSYCC in De Bilt/Bilthoven/Den Dolder/Zeist en Utrecht

ik werk nauw samen met mijn collega’s van PSYCC. Via deze link vindt u meer informatie: https://psycc.nl

GEZ Utrecht

TOP-Zorg voor U is het samenwerkingsverband van huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten (en andere hulpverleners) in de eerste lijn in Utrecht in de wijken Vogelenbuurt, Tuinwijk, Tuindorp, Centrum, Lauwerecht en Pijlsweerd. Samen is er regelmatig overleg over de inhoud van zorg en de aanpak en opzet van diverse gezondheidsverbeterende projecten. TOP-Zorg voor U richt zich ondermeer op geïntegreerde zorg. Ook de psychologen in deze wijken werken zoveel mogelijk samen met meerdere disciplines om zo tot een geïntegreerd behandelaanbod te komen.
Kijk voor meer informatie op www.topzorg-voor-u.nl

Laatst bewerkt: 1 september 2020

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien